Kom och testa Nordic Military Training! På lördag finns jag på plats på Östermalms IP för den som behöver. Lite info: På utvalda Prova-På-Dagar kan du och dina vänner komma och testa Nordic Military Training gratis. Nordic Military Training är en av Sveriges snabbast växande träningsformer, en rolig gruppträning med funktionell styrka och kondition i fokus. Hos oss finns alltid en hjälpande hand när/om det behövs! Oavsett om du är medlem, fd medlem eller funderar på att bli medlem så ta med dig din kompis eller kollega eller både och och upplev ett härligt träningspass tillsammans. Vi har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Vilket av följande datum, plats och tid passar dig bäst? 21 januari Östermalms IP kl 09:00 22 januari Täby kl 09:00 22 januari Tantolunden kl 15:00 Anmäl Dig idag via denna länk (öppna onlineversionen): https://nordicmilitartrainingsto.frontdeskhq.com/group_classes/55728 #/month?dt=2017-01-17<=staff

Kom och testa Nordic Military Training! På lördag finns jag på plats på Östermalms IP för den som behöver. Lite info: På utvalda Prova-På-Dagar kan du och dina vänner komma och testa Nordic Military Training gratis. Nordic Military Training är en av Sveriges snabbast växande träningsformer, en rolig gruppträning med funktionell styrka och kondition i fokus. Hos oss finns alltid en hjälpande hand när/om det behövs! Oavsett om du är medlem, fd medlem eller funderar på att bli medlem så ta med dig din kompis eller kollega eller både och och upplev ett härligt träningspass tillsammans. Vi har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Vilket av följande datum, plats och tid passar dig bäst? 21 januari Östermalms IP kl 09:00 22 januari Täby kl 09:00 22 januari Tantolunden kl 15:00 Anmäl Dig idag via denna länk (öppna onlineversionen): https://nordicmilitartrainingsto.frontdeskhq.com/group_classes/55728 #/month?dt=2017-01-17<=staff