Sorg. Ett så stort ord. Och så fint att Farzad berättar om sina största sorger som barn. Det här är en så himla bra bok av Barnkanalen-Farzad och Mia Nilsson (som har illustrerat Elliotböckerna – hon är ett geni!). Stora frågor som berättas och funderas kring ur ett barns perspektiv. Vänskap, vuxna, pengar, sorg, humor, skola och kärlek. Julklappstips! @bonniercarlsen @farre @mianilssonillustration

Sorg. Ett så stort ord. Och så fint att Farzad berättar om sina största sorger som barn. Det här är en så himla bra bok av Barnkanalen-Farzad och Mia Nilsson (som har illustrerat Elliotböckerna - hon är ett geni!). Stora frågor som berättas och funderas kring ur ett barns perspektiv. Vänskap, vuxna, pengar, sorg, humor, skola och kärlek. Julklappstips! @bonniercarlsen @farre @mianilssonillustration