Varmt välkomna till en härlig kväll hos Salming Concept Store med mingel, boksignering, författarbesök och riktigt förmånlig shopping! Lonesome Runners och Kalla Kulor Förlag bjuder i samarbete med Salming in till en kväll med fokus på kärleken till löpning. Vi firar LR-boken ”Några varv runt jorden, bara” och bjuder på berättelser från Hans-Olov Öberg, Lina Skandevall och Hillevi Wahl som medverkar i boken. Boken kommer att finnas att köpa och få signerad av författarna som är på plats. Salming bjuder på personlig service, något gott att tugga på och dricka samt en butik fylld till bredden med löparprylar och mycket annat till specialrabatt för kvällen. Ett ypperligt tillfälle att mötas, mingla och bocka av ett par punkter på julklappslistan! https://www.facebook.com/events/1700296970299131/