Härlig morgonrunda. Och fars dag! Pappor är så viktiga. Pappor formar hur vi är och hur vi tänker om oss själva. Så kära pappor, fatta hur viktiga ni är. Barn behöver inte perfekta föräldrar. Verkligen inte. De behöver föräldrar som visar hur man gör när något blir trasigt. Går sönder. Hur fixar man det som blev fel? Välj era barn i dag. Laga något som är trasigt. Det räcker långt.

Härlig morgonrunda. Och fars dag! Pappor är så viktiga. Pappor formar hur vi är och hur vi tänker om oss själva. Så kära pappor, fatta hur viktiga ni är. Barn behöver inte perfekta föräldrar. Verkligen inte. De behöver föräldrar som visar hur man gör när något blir trasigt. Går sönder. Hur fixar man det som blev fel? Välj era barn i dag. Laga något som är trasigt. Det räcker långt.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.