Varenda unge får i dag lära sig hur viktigt det är att äta rätt, träna kroppen, göra läxorna och borsta tänderna. Men sällan pratar vuxna om hur viktigt det är att vi sköter vår inre kondition – självkänslan. Den här härliga boken slukade jag i dag. Mellan mitt eget bokskrivande. Hon skriver så bra @miatornblom – älskade speciellt ungdomarnas egna berättelser. Så äkta rakt ur livet. Rekommenderas varmt. @bokforlagetforum

Varenda unge får i dag lära sig hur viktigt det är att äta rätt, träna kroppen, göra läxorna och borsta tänderna. Men sällan pratar vuxna om hur viktigt det är att vi sköter vår inre kondition - självkänslan. Den här härliga boken slukade jag i dag. Mellan mitt eget bokskrivande. Hon skriver så bra @miatornblom - älskade speciellt ungdomarnas egna berättelser. Så äkta rakt ur livet. Rekommenderas varmt. @bokforlagetforum