Vilken dag vi har haft, hörni! Min har varit fylld med debattartikel på @svtopinion , blogginlägg på @vardagspuls och viktiga möten med bra människor. Good people! Plus några vardagskriser som toppades med ett barn på Astrid Lindgrens akut. Men allt är under kontroll. Ingenting är brutet. Än. Och kvällens 64 var välbehövligt!

Vilken dag vi har haft, hörni! Min har varit fylld med debattartikel på @svtopinion , blogginlägg på @vardagspuls och viktiga möten med bra människor. Good people! Plus några vardagskriser som toppades med ett barn på Astrid Lindgrens akut. Men allt är under kontroll. Ingenting är brutet. Än. Och kvällens 64 var välbehövligt!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.