Onsdagslycka! Nu anar inte hur totalt slutkörd i huvudet jag var innan passet. Så trött. Och kolla nu! Haha! Svettig, gräsig och skitglad på ren svenska. I dag fick vi bära stock! Bara en sån sak! Sedan fick vi bära varandra och slåss och springa intervaller och göra hundrafemtio situps och annat vansinnigt roligt. Kärlek! 63

Onsdagslycka! Nu anar inte hur totalt slutkörd i huvudet jag var innan passet. Så trött. Och kolla nu! Haha! Svettig, gräsig och skitglad på ren svenska. I dag fick vi bära stock! Bara en sån sak! Sedan fick vi bära varandra och slåss och springa intervaller och göra hundrafemtio situps och annat vansinnigt roligt. Kärlek! 63

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.