I dag testade jag och Elliot @stockholmwaterbikes Sjukt kul och stabilt – även om det inte låter så på mig. Jag lyckades faktiskt till och med klä av mig och dyka i från vattencykeln – och ta mig upp igen! Icke att förglömma. Hur tjusigt det var låter jag vara osagt – men Elliot har filmat med sin gopro – så rätt vad det är dyker väl den filmen upp på internet också.

I dag testade jag och Elliot @stockholmwaterbikes Sjukt kul och stabilt - även om det inte låter så på mig. Jag lyckades faktiskt till och med klä av mig och dyka i från vattencykeln - och ta mig upp igen! Icke att förglömma. Hur tjusigt det var låter jag vara osagt - men Elliot har filmat med sin gopro - så rätt vad det är dyker väl den filmen upp på internet också.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.