Före start. Då hänger alla kartor i tvättklämmor på en lina. Vi som tävlar får två kartor. En styvare, att sätta i karthållaren och en tunnare som partnern kan ha i handen/fickan. På baksidan står kontrollernas poäng. Och en kort beskrivning. Typ: klättra, paddla, simma. När starten går rycker de tävlande en karta och kutar iväg. @aimchallenge @springtimetravel

Före start. Då hänger alla kartor i tvättklämmor på en lina. Vi som tävlar får två kartor. En styvare, att sätta i karthållaren och en tunnare som partnern kan ha i handen/fickan. På baksidan står kontrollernas poäng. Och en kort beskrivning. Typ: klättra, paddla, simma. När starten går rycker de tävlande en karta och kutar iväg. @aimchallenge @springtimetravel

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.