Det här är ingen rolig tjohejsanbok. Men den är extremt exakt och korrekt och rättfram. Jag sträckläser! Känner mig lite som en läkare-wannabe. Inflammationerna i kroppen, de som vi kanske inte ens märker, de tar tio år av våra liv. Och det är livsstilsinflammationer. På tio ganska enkla sätt kan vi rädda livet på oss själva och kanske få 8-10 år till. Vill du? Jag vill! @volanteforlag

Det här är ingen rolig tjohejsanbok. Men den är extremt exakt och korrekt och rättfram. Jag sträckläser! Känner mig lite som en läkare-wannabe. Inflammationerna i kroppen, de som vi kanske inte ens märker, de tar tio år av våra liv. Och det är livsstilsinflammationer. På tio ganska enkla sätt kan vi rädda livet på oss själva och kanske få 8-10 år till. Vill du? Jag vill! @volanteforlag

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.