John Lennons hem. Där han också sköts till döds. The Dakota. Numera Yoko Onos hem. Här joggade vi förbi varje morgon. Någon berättade att John och Yoko köpte sju lägenheter i huset. Till sig själv och gäster. Laureen Bacall har också bott här. Liksom Judy Garland och Paul Simon. Rudolf Nurejev. Bono! Tänk vad det här huset har sett mycket. Hört mycket. Om väggar kunde tala… Mer om The Dakota: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Harlan_Coben

John Lennons hem. Där han också sköts till döds. The Dakota. Numera Yoko Onos hem. Här joggade vi förbi varje morgon. Någon berättade att John och Yoko köpte sju lägenheter i huset. Till sig själv och gäster. Laureen Bacall har också bott här. Liksom Judy Garland och Paul Simon. Rudolf Nurejev. Bono! Tänk vad det här huset har sett mycket. Hört mycket. Om väggar kunde tala... Mer om The Dakota: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Harlan_Coben

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.