Årets absolut roligaste! Lycka är. att få cykla igenom världens vackraste stad klockan halv sex på morgonen och lyssna till koltrastarnas serenad. För att sedan köra ett vattenfyspass med Nordic Military Training i egen hoppbassäng. Vilken ynnest! Så in i baljan roligt! Och det är skönt att veta att man fortfarande har utvecklingspotential. Haha. Note to self: Smörj inte in benen innan ett vattenfyspass. Det är väldigt svårt att få fäste med benen då.

Årets absolut roligaste! Lycka är. att få cykla igenom världens vackraste stad klockan halv sex på morgonen och lyssna till koltrastarnas serenad. För att sedan köra ett vattenfyspass med Nordic Military Training i egen hoppbassäng. Vilken ynnest! Så in i baljan roligt! Och det är skönt att veta att man fortfarande har utvecklingspotential. Haha. Note to self: Smörj inte in benen innan ett vattenfyspass. Det är väldigt svårt att få fäste med benen då.