Ser ni på Gympaläraren i SVT? Då vet ni att barnhälsoforskaren Daniel Berglind har en del intressanta forskningsrön att berätta om. Bland annat att Tid spenderad ute är den viktigaste faktorn till hur mycket barn rör sig. Det märkte vi också under Experimentet. Så ut och rör er med barnen! Det vinner alla på. Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/ga-ut-med-era-barn/

Ser ni på Gympaläraren i SVT? Då vet ni att barnhälsoforskaren Daniel Berglind har en del intressanta forskningsrön att berätta om. Bland annat att Tid spenderad ute är den viktigaste faktorn till hur mycket barn rör sig. Det märkte vi också under Experimentet. Så ut och rör er med barnen! Det vinner alla på. Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/ga-ut-med-era-barn/

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.