Det här är så häftigt! Jag har ju följt de här tjejerna ända sedan de vann Springtimeresan på Vårruset. Lisa är först ut med att berätta hur resan förändrade hennes liv. Http://www.vardagspuls.se/motion–traning/traningsresan-lisa-beskow/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_vecka14&mc_cid=3f7f95afcd&mc_eid=7e6f5afdbd

Det här är så häftigt! Jag har ju följt de här tjejerna ända sedan de vann Springtimeresan på Vårruset. Lisa är först ut med att berätta hur resan förändrade hennes liv. Http://www.vardagspuls.se/motion--traning/traningsresan-lisa-beskow/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_vecka14&mc_cid=3f7f95afcd&mc_eid=7e6f5afdbd

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.