Nu har jag läst klart Århundradets kärlekskrig. Boken var verkligen rafflande. Jag kunde inte andas på 180 sidor. Jag tänker på Ett dockhem och Shakespeare och Vem är rädd för Virginia Woolf. Någon sa att det var en ren avrättning av Horace. Men jag tänkte mest att de avrättade varandra. Och stänkte jag – som alltid – undrar hur deras barn har haft det. Har det. Men det är sannerligen en storslagen skönlitterär debut av Ebba. Vem sätter upp dramat på teater först? @norstedts_forlag

Nu har jag läst klart Århundradets kärlekskrig. Boken var verkligen rafflande. Jag kunde inte andas på 180 sidor. Jag tänker på Ett dockhem och Shakespeare och Vem är rädd för Virginia Woolf. Någon sa att det var en ren avrättning av Horace. Men jag tänkte mest att de avrättade varandra. Och stänkte jag - som alltid - undrar hur deras barn har haft det. Har det. Men det är sannerligen en storslagen skönlitterär debut av Ebba. Vem sätter upp dramat på teater först? @norstedts_forlag