Alla barn är inte framåt och tar för sig. En del känner sig otrygga med att testa nytt, själva eller på gympan. Tänk om man gör bort sig! Men gör som vi gör – testa tillsammans! Våga misslyckas framför barnen. Låt de hitta grejer de faktiskt har talang för. Men framför allt: bara att ha testat ger självförtroende och trygghet. Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/vaga-testa-olika-sporter-med-era-barn/

Alla barn är inte framåt och tar för sig. En del känner sig otrygga med att testa nytt, själva eller på gympan. Tänk om man gör bort sig! Men gör som vi gör - testa tillsammans! Våga misslyckas framför barnen. Låt de hitta grejer de faktiskt har talang för. Men framför allt: bara att ha testat ger självförtroende och trygghet. Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/vaga-testa-olika-sporter-med-era-barn/

Det går inte att kommentera längre.