Dagens outfit. Jag testar nya snygga utomhusvinterkläder från Craft. Älskar alla fiffigheter med den snedstängda jackan. Varm och funktionell med inbyggda vantar. Smart! Handskarna var dock lite för tunna för armhävningar på is. Mer löparhandskar. Och jag syns! Massor med reflex-bling-bling! Fodrade brallor är också sjukt sköna och följsamma. Bra där, Craft! @craftsportswear

Dagens outfit. Jag testar nya snygga utomhusvinterkläder från Craft. Älskar alla fiffigheter med den snedstängda jackan. Varm och funktionell med inbyggda vantar. Smart! Handskarna var dock lite för tunna för armhävningar på is. Mer löparhandskar. Och jag syns! Massor med reflex-bling-bling! Fodrade brallor är också sjukt sköna och följsamma. Bra där, Craft! @craftsportswear

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.