Om Gunnar kan klara ett rookiecamp med Nordic Military Training – och tycka att det är så här bra – då kan du! Ge dig själv en härlig chans att få en nystart 2016. Sista chansen nu att tävla om ett gratis rookiecamp med NMT, Gunnar och mig! Gör så här: 1. Lägg upp en bild på dig själv på instagram. 2. Tagga och 3. Motivera varför du vill komma i form Lycka till! Läs mer på: Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/tavling-kom-i-ditt-livs-form-med-nmt/

Om Gunnar kan klara ett rookiecamp med Nordic Military Training - och tycka att det är så här bra - då kan du! Ge dig själv en härlig chans att få en nystart 2016. Sista chansen nu att tävla om ett gratis rookiecamp med NMT, Gunnar och mig! Gör så här: 1. Lägg upp en bild på dig själv på instagram. 2. Tagga och 3. Motivera varför du vill komma i form Lycka till! Läs mer på: Http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/tavling-kom-i-ditt-livs-form-med-nmt/