Det här gör mig så jädrans förbannad på ren svenska. När Friskis och Svettistidningens chefredaktör sprider felaktiga taskiga fördomar om militärträning. Den militärträning jag känner till genom Nordic Military Training är INTE nedbrytande och bankar INTE in ett tänk om att man är misslyckad. Tvärtom! De fantastiska instruktörerna peppar och bygger självförtroende långt bättre än någon annan jag någonsin mött. Visst, träningen är tuff. Men somliga av oss mår bra av att få ta i lite extra. Låt oss gilla olika. Inte klanka ner den tuffare träningen. @mattiaswisingbonde

Det här gör mig så jädrans förbannad på ren svenska. När Friskis och Svettistidningens chefredaktör sprider felaktiga taskiga fördomar om militärträning. Den militärträning jag känner till genom Nordic Military Training är INTE nedbrytande och bankar INTE in ett tänk om att man är misslyckad. Tvärtom! De fantastiska instruktörerna peppar och bygger självförtroende långt bättre än någon annan jag någonsin mött. Visst, träningen är tuff. Men somliga av oss mår bra av att få ta i lite extra. Låt oss gilla olika. Inte klanka ner den tuffare träningen. @mattiaswisingbonde