Grattis @miathu som vann resan med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal. Hurra! I kväll är sista chansen, nu är vi i Östersund för Vårrusets grande finale. Vill du vinna? Gör så här: 1. Ta ett kort där ditt ansikte och nummerlappen syns tydligt. 2. Lägg upp på Instagram och tagga med och 3. Motivera kort varför du vill åka till Portugal på lyxig träningsresa. Lycka till! #

Grattis @miathu som vann resan med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal. Hurra! I kväll är sista chansen, nu är vi i Östersund för Vårrusets grande finale. Vill du vinna? Gör så här: 1. Ta ett kort där ditt ansikte och nummerlappen syns tydligt. 2. Lägg upp på Instagram och tagga med och 3. Motivera kort varför du vill åka till Portugal på lyxig träningsresa. Lycka till! #

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.