Grattis @bergviken12 – du vann en lyxig träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime! Härligt! I kväll är det Sundsvalls tur. Vill du också vinna en resa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp syns tydligt 2. Lägg upp på Instagram och tagga med och 3. Skriv en kort motivering till varför du vill vinna. Lycka till!

Grattis @bergviken12 - du vann en lyxig träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime! Härligt! I kväll är det Sundsvalls tur. Vill du också vinna en resa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp syns tydligt 2. Lägg upp på Instagram och tagga med och 3. Skriv en kort motivering till varför du vill vinna. Lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.