Grattis @helenabejmar som vann en träningsresa med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal i höst! I morgon måndag är Vårruset i Luleå och alla som springer kan vinna: 1. Ta en selfie där nummerlapp och ansikte syns tydligt 2. Lägg upp på instagram och tagga med och 3. Skriv en kort motivering till varför just du ska få åka med. Vi ses i Luleå och lycka till!

Grattis @helenabejmar som vann en träningsresa med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal i höst! I morgon måndag är Vårruset i Luleå och alla som springer kan vinna: 1. Ta en selfie där nummerlapp och ansikte syns tydligt 2. Lägg upp på instagram och tagga med och 3. Skriv en kort motivering till varför just du ska få åka med. Vi ses i Luleå och lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.