Grattis @vardags – till träningsresan med Vardagspulsgänget och Springtime. Då ses vi i Portugal! I kväll är det Vårruset i Uppsala som har vinstchans. Gör så här: 1. Ta en bild där ansikte och nummerlapp syns. 2. Lägg upp på instagram och tagga med och 3. Skriv en motivering till varför just du ska vinna en träningsresa. Lycka till!

Grattis @vardags - till träningsresan med Vardagspulsgänget och Springtime. Då ses vi i Portugal! I kväll är det Vårruset i Uppsala som har vinstchans. Gör så här: 1. Ta en bild där ansikte och nummerlapp syns. 2. Lägg upp på instagram och tagga med och 3. Skriv en motivering till varför just du ska vinna en träningsresa. Lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.