Grattis @denfinaina som vann en träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime – och vilken härlig bild! I kväll är det Stockholms tur igen. Springer du Vårruset och vill vara med och tävla om en träningsresa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp finns synliga 2. Lägg upp på Instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Grattis @denfinaina som vann en träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime - och vilken härlig bild! I kväll är det Stockholms tur igen. Springer du Vårruset och vill vara med och tävla om en träningsresa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp finns synliga 2. Lägg upp på Instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Det går inte att kommentera längre.