Grattis @denfinaina som vann en träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime – och vilken härlig bild! I kväll är det Stockholms tur igen. Springer du Vårruset och vill vara med och tävla om en träningsresa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp finns synliga 2. Lägg upp på Instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Grattis @denfinaina som vann en träningsresa till Portugal med Vardagspulsgänget och Springtime - och vilken härlig bild! I kväll är det Stockholms tur igen. Springer du Vårruset och vill vara med och tävla om en träningsresa? Gör så här: 1. Ta en bild där ditt ansikte och nummerlapp finns synliga 2. Lägg upp på Instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.