Grattis @bjorka1984 till toppenvinsten. Tack vare den här sköna bilden och motiveringen får du följa med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal i höst. Vill ni andra också vinna? 1. Spring Vårruset 2. Ta en selfie med nummerlappen synlig. Och ansiktet såklart. 3. Lägg upp på instagram och tagga och 4. Motivera varför du vill åka. Lycka till!

Grattis @bjorka1984 till toppenvinsten. Tack vare den här sköna bilden och motiveringen får du följa med Vardagspulsgänget och Springtime till Portugal i höst. Vill ni andra också vinna? 1. Spring Vårruset 2. Ta en selfie med nummerlappen synlig. Och ansiktet såklart. 3. Lägg upp på instagram och tagga och 4. Motivera varför du vill åka. Lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.