Hurra för dug @werawirre som vann en resa med Vardagspulsgänget och Springtime i höst. Vilken resa du har gjort! För två år sedan satt @werawirre i rullstol, halvsidesförlamad. I går sprang hon Vårruset i Vänersborg. Otroligt starkt! Vill du också resa med Vardagspulsgänget till Portugal på en Springtimeresa? Då ska du: 1. Ta en selfie med nummerlappen synlig 2. Lägg upp på instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill åka. Lycka till!

Hurra för dug @werawirre som vann en resa med Vardagspulsgänget och Springtime i höst. Vilken resa du har gjort! För två år sedan satt @werawirre i rullstol, halvsidesförlamad. I går sprang hon Vårruset i Vänersborg. Otroligt starkt! Vill du också resa med Vardagspulsgänget till Portugal på en Springtimeresa? Då ska du: 1. Ta en selfie med nummerlappen synlig 2. Lägg upp på instagram och tagga och 3. Motivera varför du vill åka. Lycka till!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.