Grattis @soophiiete – du vann träningsresan med Vardagspuls och Springtime till Portugal i höst! Så roligt! På måndag är det Göteborgs tur. Vi tävlar ut en resa i varje stad. Och det är stor vinstchans så tveka inte att vara med. Gör så här: 1. Ta en selfie där nummerlappen syns tydligt. 2. Lägg upp på instagram och tagga och (i Göteborg) 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Grattis @soophiiete - du vann träningsresan med Vardagspuls och Springtime till Portugal i höst! Så roligt! På måndag är det Göteborgs tur. Vi tävlar ut en resa i varje stad. Och det är stor vinstchans så tveka inte att vara med. Gör så här: 1. Ta en selfie där nummerlappen syns tydligt. 2. Lägg upp på instagram och tagga och (i Göteborg) 3. Motivera varför du vill vinna. Lycka till!

Det går inte att kommentera längre.