Dagens barnboktips: Bosses Rymdäventyr av Petrus Dahlin och Gunnar Pettersson (Bonnier Carlsén). Bosse tycker naturen är tråkig. Tills han upptäcker att det finns insekter som skjuter exploderande gas och lysande kryp som flyger runt som rymdskepp! Vi fullkomligt älskar den här boken. Till alla som ser det stora äventyret i det lilla. Läs och njut!

Dagens barnboktips: Bosses Rymdäventyr av Petrus Dahlin och Gunnar Pettersson (Bonnier Carlsén). Bosse tycker naturen är tråkig. Tills han upptäcker att det finns insekter som skjuter exploderande gas och lysande kryp som flyger runt som rymdskepp! Vi fullkomligt älskar den här boken. Till alla som ser det stora äventyret i det lilla. Läs och njut!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.