Grattis @jessieblonde! Du vann en träningsresa med mig och Vardagspulsgänget till Portugal i höst! Wohoooo! I kväll är det Halmstad som har chansen. 1. Delta i Vårruset. 2. ta en selfie där nummerlappen syns. 3. Lägg upp på Instagram och tagga och och 4. Motivera varför just du dka gå åka på träningsresa till Portugal i höst.

Grattis @jessieblonde! Du vann en träningsresa med mig och Vardagspulsgänget till Portugal i höst! Wohoooo! I kväll är det Halmstad som har chansen. 1. Delta i Vårruset. 2. ta en selfie där nummerlappen syns. 3. Lägg upp på Instagram och tagga och och 4. Motivera varför just du dka gå åka på träningsresa till Portugal i höst.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.