Och nu är jag OMBORD på Blå Tåget. Och ja, jag glömde packa ner hårborste. Och ja, jag försökte kliva på rakt in i barvagnen. Men då blåste konduktören ilsket i sin visselpipa. Och ja, nät jag skulle stuva undan bagaget så öppnade konduktören dörren så den tjongade mig i ändan så jag stod på näsan. Då blev konduktören full i skratt. Resten av kupén också.

Och nu är jag OMBORD på Blå Tåget. Och ja, jag glömde packa ner hårborste. Och ja, jag försökte kliva på rakt in i barvagnen. Men då blåste konduktören ilsket i sin visselpipa. Och ja, nät jag skulle stuva undan bagaget så öppnade konduktören dörren så den tjongade mig i ändan så jag stod på näsan. Då blev konduktören full i skratt. Resten av kupén också.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.