Och apropå Team Nordic Trail så måste jag bara få skriva några ord om grundaren och ledaren Miranda Kvist: Ända sedan jag började springa lopp så har hon alltid haft ett vänligt peppande ord på vägen när hon passerat mig. Så otroligt generöst och alltid med en glädje över att jag springer! Strunt samma hur långsamt eller osnyggt. Hon är bara så innerligt glad över varenda kotte som hittar springglädjen. Som jag. Och nu ska hon peppa mig ända upp och genom franska Pyrenéerna! Glädje! Mod!

Och apropå Team Nordic Trail så måste jag bara få skriva några ord om grundaren och ledaren Miranda Kvist: Ända sedan jag började springa lopp så har hon alltid haft ett vänligt peppande ord på vägen när hon passerat mig. Så otroligt generöst och alltid med en glädje över att jag springer! Strunt samma hur långsamt eller osnyggt. Hon är bara så innerligt glad över varenda kotte som hittar springglädjen. Som jag. Och nu ska hon peppa mig ända upp och genom franska Pyrenéerna! Glädje! Mod!