Magiskt!

[igp-video src=”” poster=”https://www.hillevi.nu/wp-content/uploads/2013/07/Magiskt.jpg” size=”large”]
Magiskt!

5 kommentarer

Hej Hillevi! På kort tid har jag läst om familje”experimentet” och alldeles häromdagen din bok om NMT. Hejsan vad kul det verkar! Så jag kollade upp det och hurra – det finns i min hemstad! Gissa vem som anmält sig till provapåpasset i slutet av augusti. Och gissa vem som utmanade en svägerska att hänga på!? 🙂 Med vänlig hälsning Cicci

Gud, vad roligt! Du måste berätta hur det gick på prova-på-passet! Vad gillade du böckerna förresten? Adda mig gärna på facebook, så kommer du få massor av pepp under hösten. Heja dig!

Jag är ju en av få som inte har FB… 🙂 Men jag kanske får skaffa mig konto så jag hänger med i NMTgruppen – eftersom jag blir rookie från 2/9.Då får jag både ett före och ett efter-test. Löpningen gick bra, den hänger jag med på. Styrkan är min svagaste sida. Har träningsvärk i armar och bröst idag. Känns fint! Gillade båda dina böcker. Du skriver mycket entusiasmerande! Det var ju därför jag ville testa. När jag kom till prova-på igår fick jag frågan hur jag fått veta om NMT och jag sa som det var: ”Det är Hillevi Wahls ”fel” haha 🙂

Människan är ju av naturen lat och tar genvägar; känner efter: har jag inte lite ont idag så jag kan stanna hemma osv. Här är det precis tvärtom! Jag måste dit och få vitaminer. Efter en månad som rookie kan jag bara hålla med dig om NMT! Det här är det roligaste i träningsvä-(rk)-g jag gjort! Bara längtar efter att träna hela tiden. 🙂 Fantastiskt! Och alla – både instruktörer och rookiesar, blå och gröna är ena sköningar hela bunten. Vad beror det på?!